woensdag 27 september 2006

mister tv

Die truc met het televisiestiftje doe ik eigenlijk al langer dan ik mij kan herinneren, maar echt doeltreffend werkt dat aan deze kant toch niet. Ik mag al tevreden zijn als ik 5 procent gezien heb van wat ik de week tevoren heb aangeduid. En videocassettes, dat is zeker hopeloos. Goed mogelijk dat ik nog tapes heb liggen van een Terzake met Walter Zinzen of een Frank Focketeyn als de pappie. 'Nog kijken' plakt daar dan een verrimpeld post-itje op.

Maar we blijven proberen, en daarom voor komende week dit:

  • Onder het motto "een goeie film is de tweede (derde, vierde) keer nóg beter" kijk ik uit naar: The Straight Story(Canvas, vrijdag), Historias minimas (Nederland 2, zaterdag), Goodbye, Lenin (Duitsland 1, dinsdag) en Lost in Translation (Canvas, woensdag)
  • Friday Night with Jonathan Ross (BBC, vrijdag), Born in the USSR: 21 Up (Canvas, dinsdag)
  • Tragger Hippy (Kanaal Twee, woensdag), Jiskefet -de afgelopen jaren (Nederland 3, woensdag) en The IT-Crowd (Canvas, dinsdag)
  • En buiten categorie: Stanley's Route (VT4, maandag) -want echt énorm curieus naar ons Damienne- en uiteraard Wittekerke (VTM, dinsdag en donderdag) -reddingsboei in hectische weken.

Als ik iets vergeet?

3 reacties:

Good Bye Lenin is een goede film; ik hoop alleen dat je Duits goed genoeg is :)

mijn Duits is nougabollen. maar ik heb de film al eens gezien, dus kunnen volgen zal ik sowieso ;)

Damn ik heb die Stanley nog steeds niet gezien...Nochtans hebk het opgenomen!