maandag 16 oktober 2006

randomness

Tonight I'll show you how dreams are prepared.
Love, friendships, relationships ... and all those ships.


Dreams. In de mailbox vandaag: een oud-klasgenoot die "met heimwee terugdenkt aan onze tijd op Artevelde, en aan de dromen die we allemaal hadden". En of we het ook zo hard vonden om aan de bak te komen in de journalistieke wereld. De mail liep binnen op het moment dat ik mezelf weer eens aan het verdrinken was in oeverloos gezwets over mezelf. Druk sollicitatiebrieven en bijpassende artikels aan het neertikken dus. Wat een timing, Pieter, dankjewel.

Nog fijner is het om op oude artikels van mezelf te botsen. Ik was toen nóg jonger en onervarener. Stel je voor. En dat het allemaal nogal vlotjes geschreven was. En dat ik dat nu precies niet meer zou kunnen. Tiens. Ben ik het dan kwijt of zijn ze mij klein aan het krijgen?

De quote bovenaan komt uit Science of Sleep, de nieuwe van regisseur Michel Gondry. Met Gael García Bernal en Charlotte Gainsbourg. Die is 100 keer beter dan die overrated Thank you for smoking. Eh voilà, ik heb gezegd voor vandaag.

2 reacties:

Ge zijt het zeker ni kwijt!!!

wow, grace, dan heeft mijn e-mailtje toch voor iemand zin gehad! Dat maakt die moeilijke periode iets draaglijker.

Ik weet nog dat je echt bakken talent hebt. Je was in klas altijd erg stil, maar als je eens iets naar voor moest brengen in klas, een of ander werkje, verstomden we allemaal uit bewondering. Dus je moet ervoor gaan!

Groetjes,
Pieter