zondag 16 september 2007

gallop

Ultima Vez bestaat twintig jaar. Toch, Wim Vandekeybus is meer dan dans. Vlaams-Nederlands Huis deBuren pakt uit met beelden.

U dacht dat Wim Vandekeybus alleen als choreograaf het mooie weer maakte? Dan heeft u het mis. De tentoonstelling 'Gallop' zal u ervan overtuigen dat Wim Vandekeybus ook als fotograaf over een méér dan middelmatig talent beschikt. Op donderdagavond 13 september opent de tentoonstelling 'Gallop' van choreograaf Wim Vandekeybus. Hij maakte de foto's van deze tentoonstelling terwijl hij door Chili en Marokko reisde ter voorbereiding van zijn volgende langspeelfilm, die naar eigen zeggen helemaal niets met dans te maken zal hebben. Het moment om even mee te lopen in zijn ‘Galloping Mind’.

14 september tot 9 november bij deBuren

virtuele versie

3 reacties:

merci voor de tip - daar moet ik zeker eens binnenspringen!

zag op die site ook een link naar de radioboeken, ken je die al? nummertje 14 is trouwens eentje van saskia de coster, te vinden op www.radioboeken.be

en een wedertip: zag vrijdag in het voorprogramma van joan as police woman een subliem voorprogramma, peggy sue & the pirates. mooi en grappig, ze hebben uiteraard myspacestuff, het proberen waard!

radioboeken ken ik ja, al gaat me dat soms nogal snel. en 'pause - rewind - play' gaat dan vlug vervelen :)

peggy sue & the pirates, ik zal eens luisteren! hoe was joan deze keer? verkouden? (amerika)kwaad? geestig? nog altijd mentaal onstabiel? :)

joan was weer helemaal zichzelf!

niet verkouden maar 'very jetlagged' deze keer. was niet te merken echter: prachtige stem als vanouds en glimlach-om-de-lippen-toverende bindteksten inclusief heel wat gegniffel harentwege.
en het ene compliment na het andere over gent in het algemeen, de handelsbeurs in het bijzonder en het publiek in het bijzonderst.

mooi was het dus, alleen al voor haar gouden kleed met roze kousen zoals je hier kan zien.

om toch wat kritiekjes te geven:
- tijd voor een nieuwe plaat!
- een beetje band (voor enkele nummers ofzo?) zou de weinige momenten van aandachtverslapping helemaal doen verdwijnen