zondag 11 maart 2007

wolken zijn als dromen

Vandaag, ben ik van de bus gestapt op de parking van een supermarkt. Ik ben gaan zitten op een verdwaalde pallet, in het zonnetje, een halfuur lang. Het was kort. Ik wou eerst niet rechtstaan toen m'n vriendin er eindelijk was. We zijn de derde vriendin gaan oppikken, en dan hebben we met open dak op de E17 geraasd. Nog altijd in het zonnetje. Za-lig.

En dan zaten we in Antwerpen op een terras. En nog één. En de mensen waren goedgezind, en ik voelde het een beetje prikken in mijn gezicht. Dat is wanneer ik begin te bruinen. Dat gaat snel bij mij. En we duikelden het fotomuseum nog eens binnen. En we wandelden maar wat. Ik had zelfs kunnen huppelen, eigenlijk.

's Avonds aten we konijn, we dronken wijn. We keken naar een licht verteerbare soap. En we gingen naar buiten voor dessert. Mijn suikerhonger is gestild voor de rest van de week. En daarna een aperitief.

Vandaag was meer dan okee. Er waren geen wolken.

2 reacties:

twas inderdaad zalig de zondag in antw, kzat op de groenplaats :-)

Jij denkt nog maar dat de zon gaat schijnen en je wordt al bruin. Ik mag een hele zomer in een stekende zon gaan liggen en ik blijf even wit, hooguit een rode gloed van het verbranden. Grrr, ik ben jaloers.:-)
Konijn gegeten? Bah!