dinsdag 17 april 2007

mishmash

  • Ik mis Frieda al. Niet dat het altijd zo geweldig interessant was, maar dat gegiechel dat we nu iedere avond van Ben krijgen.. uh! Soms heb ik zin om het op een audiospoor te zetten en als lachband naar de productieploeg van FC De Kampioenen te sturen. Voor seizoenen achttien, negentien én twintig. En de restjes kunnen ze misschien onder Emma draaien. Stel u voor, Ben en Andrea herenigd! Mijn zapdoos was even spoorloos vanavond.
  • Nu er weer namen beginnen doorsijpelen van BV's die in juni op een verkiezingslijst zullen staan pronken, flitst er af en toe een bekende kop door mijn hoofd waarvan ik mij afvraag welke lijst hij/zij zou kiezen moest het ooit zover komen. Ben Crabbé is er daar één van. En Hans Otten. Heidi Lenaerts. En Tia Hellebaut. Eddy Wally!
  • Een quote in de krant van vandaag: "Het is een goede familie, altijd op CD&V gestemd. Ze verdienen het niet om met kinderporno te worden geassocieerd, laat staan met een kinderontvoering." Eh?
  • Op 27 april is Bert Anciaux de centrale gast in Lux. Het rijtje gaat als volgt: Tom Van Dijck, Jan Hoet, Saskia De Coster, Stijn Meuris, Wim Vandekeybus. En dan volgt Bert Anciaux. Uhm. Ik wil een woord plakken op wat ik denk, maar ik vind er geen. Bij de naam Bert Anciaux denk ik tegenwoordig trouwens maar aan één woord. Twee maal 3,14159265.
  • En als er iemand weet wie die foto heeft gemaakt voor de hoes van de laatste Star Club West, zeg het mij eens. Zo mooi dat ik die vind.

5 reacties:

Dat meisken van Lenaerts komt ook uit een goede familie denk ik. Dat zal dus zeker CD&V zijn.

Ik heb nog nooit cd&v gestemd, kom ik dan uit een slechte familie?

@zenie: natuurlijk! ;-)

ketters op mijn blog. fijn.

Ben en Andrea herenigd. Hehe, nice one :-)