zaterdag 28 april 2007

volodya with bananas

 • Silently is een verdomd sexy nummer. Het is van Blonde Redhead, en als ge geluk hebt, is het hier nog te vinden. Zoniet, elders op het web. Of op 23, het album. Silently is zo sexy dat ge er zwoel zou op staan dansen in het midden van uw woonkamer terwijl het raam wagenwijd open staat en de overburen u moeiteloos kunnen begluren. Maar ik doe dat niet hoor. Nein nein.

 • Ik vond Yves Desmet bijzonder grappig in zijn opiniestuk op pagina 2 vandaag. Niet dat ik fan ben van Yves Desmet. Wel van grappig. Ik wil linken, maar het is enkel voor abonnees.

 • Maandag ga ik de koningin vieren! Die van de noorderburen. Paola vieren zou pas echt te zot zijn. Geen idee wat ik moet verwachten, maar Amsterdam is Amsterdam. And i'm going there. Hoera! *zwaait in het rond met een oranje stofdoek*

 • Lise Sarfati in het Foam binnenkort. Ik ben nog grotere fan sinds Euro Visions.

 • Antony van Antony and the Johnsons zingt mee op de nieuwe van Björk. Die heet Volta. En ik was mee vanaf luisterbeurt één. Die Antony zingt met alle fijne madammen. Zo unfair. Ik zou hem pesten als hij in mijn klas zat. Maar ik ben dan ook gemeen. En kan totaal niet zingen.

 • Als ge als kleine snotneus kunt vertellen dat uw oma Marianne Faithfull is, en ze uw leven gered heeft door mannen af te trekken door een gat in de muur, dan bent ge zeer hip, of maakt ge u onsterfelijk belachelijk. Naargelang de tijdsgeest. Maar het is een verhaallijn die de nieuwsgierigheid prikkelt natuurlijk. Irina Palm is daarnaast ook nog een fijne film. Met een zeer eentonige soundtrack, dat wel. Viel mij dat even tegen van de mannen van Ghinzu.

 • De titel van deze post heeft iets te maken met één van bovenstaande dinkies. En wil ik groot tegen mijn muur.

  • Edit: deze Volodya dus. van Lise Sarfati.

   en ook Alexandra. tweemaal Moskou.

   5 reacties:

   Ja die Anthony..hij zingt niet alleen mee met fijne madammen maar ook met fijne mannen....

   grace, ga jij nu echt maandag staan huppelen tussen die crazy dutchies ??? :p

   dat hele blonde redhead album is ronduit fantastisch!

   maar dit terzijde, wou vooral laten weten dat het frustrerend is dat ik geen verband vind tussen titel en een van je dinkies...

   ik google verder...

   roedi: ja, helemaal echt. het wordt.. ehm.. geinig ;)

   kriko: ik ga je helpen, want ik denk niet dat het te googlen valt. 'Volodya with Bananas' is een foto van Lise Sarfati. :) Een Russische jongen die wezenloos voor zich uit zit te staren in een oud interieur. en hij eet een banaan! als je wil, zal ik 'm es inscannen, want heb de foto ook nog niet online kunnen vinden..

   merci voor de hulp, want dat was inderdaad ongooglebaar... ik ben een grote fan van mooie foto's, dus scan maar zoveel je wil. maar als de foto in kwestie te zien is op euro visions - dan zie ik hem want een bezoek staat zeer hoog op mijn prioriteitenlijst.
   Als ik me goed herinner ben ik trouwens jaren geleden eens per gelukkig toeval op een expo van sarfati in parijs gestoten - werkjes om jaloers op te zijn!