woensdag 9 augustus 2006

non-actief

Op non-actief gezet door de huisarts. Sterke prestatie na amper 5 werkdagen. De werkgever zal lachen. Ik voel mij nochtans kiplekker. Maar goed, tot de wolken zijn opgeklaard, zitten we thuis. En tussen de medische testen door zal ik eens proberen wat opgelopen achterstand in te halen.

Vooreerst, musica! Tegenwoordig loop ik rond met muziek tussen de oren waarvan ik behalve de naam van de groep en de looks van het albumhoesje amper iets afweet. En dat knaagt. Je moet op z'n minst al weten waar de dames en heren vandaan komen, vind ik. En belangrijker, waar ze momenteel ergens uithangen. Niks is irritanter dan morgen te weten komen dat groepje x gisteren in het land was terwijl ik mij stierlijk zat te vervelen twee dorpen verder.

Daarom ook moet ik eens knopen gaan doorhakken in Pukkelpopland. Het programma is zo al chaotisch, maar voor een moeilijke beslisser als ik is het een lightversie van de hel. Van die horizontale programmering krijgt een mens grijs haar, i can tell.

Hmm what else. Misschien eens ploeteren in de massa's url's die ik de voorbije tijd vlijtig heb neergepend, maar nooit in de adresbalk heb getikt. En de beruchte 9/11-complottheorie-documentaire maar eens checken. En eens een van de cursussen openslaan die hier liggen te verkommeren.

Puh, genoeg te doen. En wie weet mag ik straks alweer gaan werken. Misschien dan toch beter eerst een beetje luieren. Toch?

0 reacties: